U bent hier

Zondagsschool "Samuel"

De zondagsschool kan bezocht worden door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Er wordt het hele jaar door zondagsschool gehouden behalve in de vakantiemaanden juli en augustus. Het tijdstip van de samenkomst is op zondag eenmaal in de veertien dagen, direct na de middagdienst. (omstreeks half vijf) tot half 6. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en iets creatiefs gedaan.  

Van de Zondagsschool.

Voor de Zondagsschool zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar meesters en juffen. Lijkt je het leuk om op zondagmiddag na de kerkdienst van 16.30-17.30 uur tweewekelijks de kinderen van de gemeente verhalen te vertellen uit de Bijbel en daarbij een mooie verwerkingsopdracht te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zowel voor jezelf als voor de kinderen is het de investering meer dan waard. Laten we samen bouwen, onder de leiding van de Heilige Geest, aan Gods Koninkrijk.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de leiding van de zondagsschool. Voor aanmelding kan je een email sturen naar de voorzitter van de zondagsschool : scriba@cgkzaamslag.nl

We zien uit naar jullie reactie.

Jongens en meisjes hebben jullie zin in een uitje?!

D.V. Zaterdag 11 September hopen we naar Puyenbroeck in Wachtebeke te gaan!

Een leuke start van het nieuwe zondagsschoolseizoen. De nieuwe kinderen kunnen op deze manier spontaan en ontspannen met elkaar kennismaken.  Noteren jullie deze datum vast in de agenda? Meer informatie volgt t.z.t. in de app. De juffen kijken er al naar uit om jullie te ontmoeten! Wilt u dit uitje sponsoren? Dan kan dit door een bijdrage over te maken naar het  rekeningnummer van de kerk:

NL 42 RBRB 0978 1547 46  Onder vermelding van:  Bijdrage zondagsschool

    

 

Aanstaande zondag

 

Lees hier het besluit van de kerkenraad inzake de maatregelen

D.V. zondag 26 september gaat ds H. de Graaf ons voor.

De diensten beginnen om 10.00 uur en 15.00 uur .

 Er is oppas in de crèche voor de kleintjes.