U bent hier

Zondagsschool "Samuel"

De zondagsschool kan bezocht worden door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Er wordt het hele jaar door zondagsschool gehouden behalve in de vakantiemaanden juli en augustus. Het tijdstip van de samenkomst is op zondag eenmaal in de veertien dagen, direct na de middagdienst. (omstreeks half vijf) tot half 6. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en iets creatiefs gedaan.  

Lieve jongens en meisjes,

Van de Zondagsschool (1)

De vorige les luisterden we naar de belofte van de Heere, dat Sara over een jaar een zoon zou krijgen. Sara had gelachen .. maar, zou er voor de Heere iets te wonderlijk zijn? Het was ook een beetje feest .. want bij David en Femke werd er een broertje geboren: Levi! En daarom hebben we lekker beschuit met muisjes gegeten, en dat was heerlijk!! Inmiddels heeft Nathanaël zijn 4e verjaardag gevierd, gefeliciteerd! En daarmee ook van harte welkom in onze groep. Groetjes Juf Linda & Juf Arina

Van de Zondagsschool (2)

Het is fijn om iets te krijgen maar ook om iets weg te geven. Zo kwamen de kinderen van beide zondagsschoolgroepen met cadeautjes om weg te geven voor de ‘actie schoenendoos’ waar we samen met de diaconie aan mee deden. We hebben 9 mooi versierde dozen gevuld die door stichting Gain gebracht worden naar kinderen in armoede. 16 De verhalen die we horen op de zondagsschool gaan over de beginjaren van David als koning. We maken er o.a. puzzels en kleurplaten over. Woensdag 30 november is het dankdag. Op zondag 20 november ligt er voor elk gezin een dankdagkalender in de kerk. Een mooi middel om als gezin een week lang stil te staan in dankbaarheid. Digitaal is de dankdagkalender hier te bekijken:

https://www.woordendaad.nl/campagnes/dankdagkalender/#dagen.

Hartelijke groet van de juffen

Aanstaande zondag

 

D.V. zondag 2 oktober gaat ons in beide diensten voor

ds S.M. Buth

De diensten beginnen om 10.00 uur en 15.00 uur.

Er is oppas voor de kleintjes in de crèche